02-26-2015, 05:51 PM
			
			
		 
		
			 
			المشاركة رقم: 1  
			
		 
	
 
	
				
	
		المعلومات 
	 
		الكاتب: 
		
		
		 
	 
	
	
		اللقب: 
		المساعدات
 
	 
	
		
		الرتبة: 
		 
	 
	
	
		الصورة الرمزية 
	 
	
		
 
	 
	
			
			
			
			
	
		البيانات 
	 
		
		التسجيل: 
		 Jul 2011 
	 
	
		العضوية: 
		28109 
	 
	
	
		المشاركات: 
		 14,248 [+ ] 
	 
	
		بمعدل : 
		2.72 يوميا 
	 
	
		اخر زياره : 
		 [+ ] 
	 
	
	
	
			
	
	
		معدل التقييم: 
		50  
	 
	
		نقاط التقييم: 
		1461  
	 
	
		
	
		
	 
				
				
				  
				  
 
			
				
	
		الإتصالات 
	 
		الحالة: 
		 
	 
	
		وسائل الإتصال: 
		    
 
		 
 
	 
	
	
	
		
		
المنتدى :  
قسم التغذية 
		
			
			
				 
				تتبيلة السمك الفيلية المقرمش 
			 
			 
			
		
		
 
		
 
  
       
	
 
	
	
			
			
                                      تتبيلة السمك الفيلية المقرمش  
 
 
المقادير   
 
 قطع سمك فيليه.  
         30 جرام شيبسي ملح وخل  
         ¼ كوب زبادي .  
         2 معلقة مايونيز دايت  
         ملح وفلفل حسب الرغبة  
الطريقة   
 
         قومي بتسخين الفرن على درجة حرارة 400.  
         ادهني الصينية بالقليل من الزيت.  
         في طبق جانبي ، امزجي المايونيز مع الزبادي.  
         قومي بتكسير الشيبسي حتي يصبح قطع صغيرة.  
         قومي بإضافة الشيبسي الي خليط المايونيز و الزبادي.  
         قومي بوضع الملح و الفلفل حسب الحاجة ، ثم قومي بتوزيع الخليط علي قطع  السمك و أضغطي بيدك حتي تتأكدي من ثبات الخليط على قطع السمك.  
         ضعي السمك في الصينية المدهونه بالزيت و اتركيها في الفرن لمدة 10: 12 دقيقة.  
 
     
              
 
  
		 
		
 
 
  
  
	
  
 
		
		
		
		
				
				
					من مواضيع NoNa roze