04-06-2015, 01:21 PM
المشاركة رقم: 1
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
VIP
الرتبة:
الصورة الرمزية
البيانات
التسجيل:
Mar 2011
العضوية:
21700
المشاركات:
99,796 [+ ]
بمعدل :
19.00 يوميا
اخر زياره :
[+ ]
معدل التقييم:
1075
نقاط التقييم:
12881
MY MMS
الإتصالات
الحالة:
وسائل الإتصال:
المنتدى :
قسم التغذية
تشيكن, كريسبي
تشيكن, كريسبي
المكونات:-
فراخ قطع-ملح-فلفل-عصيرليمون-عصير بصل-خل-ثوم مفروم-كسبره ناشفه-دقيق-بيض-بقسماط
الطريقه:-
نعمل فتحات فى الفراخ تصل الى العظم علشان تستوى كويس ونتبل الفراخ بالملح والفلفل وعصير الليمون وعصير البصل والثوم والكسبره الناشفه والخل وتترك لمدة 16 ساعه فى الثلاجه ونغطى الفراخ بالدقيق ثم توضع فى البيض(به ملح وفلفل)ثم تغطى جيدا بالبقسماط(متبل بملح وفلفل وكمون وقرفه وزنجبيل وزعتر وشطه) وبعد ذلك تحمر فى زيت غزير وسخن ثم نهدى الحراره وتترك 20 دقيقه حتى تستوى جيدا
من مواضيع ام ارجواااااان