أهلا وسهلا بك إلى منتديات حوامل النسائية.
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا
العودة   منتديات حوامل النسائية > المنتديات العامة > قسم التغذية

قسم التغذية جميع الاطباق الرئيسيه أطباق عربية , صينية , هندية , واطباق غربية وجميع أنواع الشوربة .


 
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع

قديم 03-13-2012, 04:14 PM   المشاركة رقم: 1
المعلومات
الكاتب:
غنى2011
اللقب:
عضوة مميزة
الرتبة:
الصورة الرمزية
 
الصورة الرمزية غنى2011

البيانات
التسجيل: Feb 2011
العضوية: 20607
المشاركات: 890 [+]
بمعدل : 0.17 يوميا
اخر زياره : [+]
معدل التقييم: 62
نقاط التقييم: 65
غنى2011 will become famous soon enough
 

الإتصالات
الحالة:
غنى2011 غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

المنتدى : قسم التغذية
افتراضي ساندوتش البطاطا بالصوور






ازيكو يا حبايبى وحشونى موضوعى النهارده عن البطاطس باللحمه بصراحه انا مش عارفه اسمها ايه بس انا مسميها سندوتش البطاطس باللحمه هى خالتو بتعملها من زمان اووووووووووووووووووى وانا بحبها مووووت وقلت لازم انزلها على فتكات حبيبتى كفايه رغى بقى وبندخل على الموضوع ولا ايه وهعمل معاها مكرونه وكوبيبه
المكونات :ربع كيلو لحمه مفرومه - 3بطاطسايه - بصله - طمطمايه -ملح -فلفل اسود - بهارات لحم -شطه
اول حاجه هنجهز اللحمه هنجيب اللحمه المفرومه وهنحط عليها البصله والملح والفلفل والبهارات والشطه ونبشر عليها الطماطمايه ونقلبها مع بعض بالشكل ده

وبعدين نضربها مع بعض فى الكبه وهتبقى بالشكل ده


نكون قطعنا البطاطس ترنشات بالشكل ده بس متكونشى طخينه اوى ولا رفيعه اوى

شايفين مش رفيعه ولا تخينه

هنشقها بالسكينه زى مابتفتحى رغيف العيش الفينو او الكيزر

شايفين دى من الجمب عامله زى بق السمكه

تمام كده نكون مجهزين 2بيضه وشويه لبن وشويه دقيق

وهنا بعد ماضربتهم بالشوكه

ونكون محضرين طبق فيه دقيق وواحد فيه فجيتار انا استخدمت فجيتار حار مقرمش

هنحشى البطاطس باللحمه هتبقى شكلها كده

ودى الكميه كلها بعد ماحشتها باللحمه

هنجيب البطاطس ونحطها فى الدقيق وبعدين فى البيض وبعدين فى الفجيتار وهكذا لحد ما الكميه كلها تخلص

نكون مجهزين الزيت ونحطه يتقدح على النار ونوطى النار على الاخر ونحمر البطاطس وهتبقى بالشكل ده مقرمشه من بره وطريه من جوه


اتبقى لحمه مفرومه كببتها كده وحمرتها فى الزيت اختصارا للوقت ودى شكلها

ندخل على المكرونه
سلقت المكرونه وصفتها وحطتها فى الحله وعملت الصلصه بتاعتها عباره عن
بصله -2طمطمايه - ارن فلفل اخضر - مكعب دجاج - معلقة صلصه




هنبشر البصله ونحطها فى الطاسه لغاية ماتدبل نكون مقطعين الفلفل قطع صغيره ونحطها على البصله وعشر دقائق كده نحط الطماطم المبشورة والمكعبايه ومعلقة الصلصه ونسبهم يتسبكو مع بعض هيبقو بالشكل
وده الشكل النهائى
المكرونه والبطاطس والكوبيبه

وده صوره للطبقين مع بعض



منقووووووول





من مواضيع غنى2011
0 سؤال عن سكر الحمل
0 حامل وباخذ انسولين .محتاجتكم
0 صور مضحكة عن الحياة الزوجية
0 خيوط بيضاء شو معناها؟؟؟
0 الدجاج المقلى مع فتافيت الخبز والجبن المبروش!!
0 ولدت بقيصريه وعندي استفسار الله يجازيكم خير
0 اربعة اطباق للعشاء بالصورة سهلة
0 هل هذا ماء الجنين؟؟؟؟؟؟؟؟؟
0 هل عندي ولاده مبكره؟؟؟؟؟؟؟؟
0 طالبه مساعدتكم دواء المتفورمين لسكر أثناء الحمل
0 لمسات بسيطة لرومانسيه طاولات الطعام .. رومانسيات زوجية
0 رغبه في التبول
0 اللهم آجرني في مصيبتي
0 قكاهات ,,,,,,,,للمتزوجين
0 العلاج بالعنب .. أحدث وسائل علاج البشرة ..؟؟
توقيع : غنى2011


عرض البوم صور غنى2011   رد مع اقتباس
 

مواقع النشر (المفضلة)

جديد منتدى قسم التغذية


الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
جميع اطباق البطاطا ( الشامل في البطاطا 2012 ) مهى منى قسم التغذية 6 02-14-2012 12:16 AM
ساعدووني تكفووون<<بالصوور عيون عزوز منتدى أنواع الحمل 12 12-01-2011 12:47 AM
ارنب تنجب فيل .<<بالصوور $ يارا $ ملتقى عضوات حوامل 20 05-21-2011 05:33 PM
وجبات ساندوتش للغدااوالعشا روح الورد قسم التغذية 26 04-19-2011 07:05 PM
تخيل يوم الحساب بالصوور (ام الامورة ليان) المنتدى الاسلامي العام 6 06-01-2010 06:48 AM


الساعة الآن 12:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.

Privacy Policy - copyright

لا يتحمّل موقع منتديات حوامل النسائية أيّة مسؤوليّة عن المواد الّتي يتم عرضها أو نشرها في موقعنا، ويتحمل المستخدمون بالتالي كامل المسؤولية عن كتاباتهم وإدراجاتهم التي تخالف القوانين أو تنتهك حقوق الملكيّة أو حقوق الآخرين أو أي طرف آخر .