أهلا وسهلا بك إلى منتديات حوامل النسائية.
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا
العودة   منتديات حوامل النسائية > المنتديات العامة > قسم التغذية

قسم التغذية جميع الاطباق الرئيسيه أطباق عربية , صينية , هندية , واطباق غربية وجميع أنواع الشوربة .


 
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع

قديم 07-19-2013, 06:05 AM   المشاركة رقم: 1
المعلومات
الكاتب:
ساره ساسو1
اللقب:
عضوة مميزة
الرتبة:
الصورة الرمزية
 
الصورة الرمزية ساره ساسو1

البيانات
التسجيل: Jun 2013
العضوية: 81803
المشاركات: 1,096 [+]
بمعدل : 0.25 يوميا
اخر زياره : [+]
معدل التقييم: 54
نقاط التقييم: 287
ساره ساسو1 is a jewel in the roughساره ساسو1 is a jewel in the roughساره ساسو1 is a jewel in the rough
 

الإتصالات
الحالة:
ساره ساسو1 غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

المنتدى : قسم التغذية
افتراضي سويسرول بالمربى




السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
النهرده عملت سويسرول بالمربى
وطلع مظبوط جدا وطعمه رائع ومش بيتقطع
قلت لازم انزله لحبايبى واقولهم الطريقة
نبدأ بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير
4 بيضات احمر
3 اكياس فانيليا
ملعقة صغيرة خل
كوب سكر بودرة
6 ملاعق كبيرة مياه دافية
كوب دقيق
ملعقة كبيرة بيكنج بودر
الطريقة
هنفصل الصفار عن البياض
هنضرب البياض بالمضرب
بعدها بشوية نضيفله ذرة ملح وكيس فانيليا وربع كوب السكر بودرة
ونضربهم كتير حوالى ربع ساعة
ونسيبهم
نحط فى بولا تانيه الصفار
نضربه كويس ومعاه بقية الفانيليا والخل
بعد كده نضيفله الدقيق بالتدريج ومعاه بقية كوب السكر بودرة والبيكنج و6 معالق المياه الدافيه واوعى تبقى سخنه
نضربهم بالمضرب لغاية مايبقى لونه فاتح
بعد كده نحط عليه البياض بالتدريج
ونقلب بمعلقة خشب بالراحة جدا عشان الهوا ميطلعش من العجينة
نجهز صينية مستطيلة وندهنا زيت ونحط عليها ورق زبدة
ونصب فيها العجينة
وندخلها الفرن على درجة حرارة 125
انا حطيت تحتها صينية فيها مياه ودايما بعمل كده مع اى حاجة بتخلى الحاجة طريه ومتنشفش
اخدت حوالى نص ساعة
اوعى تفتحى عليها عشان متهبطش
هتطفى اول ماالوش بتاعها يحمر
نطلعها
ونكون محضرين فوطة نضيفة
نقلب عليها الصينية
ونشيل ورق الزبدة بالراحة
انا حشتها مربى فراولة
ولفتها بورق الزبدة
اهم حاجة وانتى بتلفيها تضغطى عليها
بعد مالفتها حطتها فى ورق الزبدة ودخلتها التلاجه حوالى ساعتين
طلعتها غطتها بالبودينج وسكر البودرة ودخلتها تانى التلاجه
بعد كده طلعتها وقطعتها





من مواضيع ساره ساسو1
0 خطوات بسيطة لعمل بلسم للشعر الجاف والمتقصف فى المنزل
0 جدول لحساب موعد الولاده + برنامج التقويم للتحويل من الهجري للميلادي والعكس‎
0 الطريقة الصحيحة لغسل الشعر وتمشيطه
0 5 خلطات طبيعية رائعة للعناية بالبشرة خلال فصل الشتاء
0 باستا فلورا بالشوكولاتة
0 طريقة عمل كسكس سطايفي
0 أفضل النصائح التجميلية كي تصغري 10 سنوات باستخدام الماكياج
0 اطرد السموم من جسمك بنظام غدائي
0 كعب غزال
0 خلطات تبيض
0 بسبوسة بالبندق والكريمة
0 الدنيا.. وما أدراك ما الدنيا؟؟
0 صلصة السوفريتو الرائعة
0 علاج تساقط الشعر بأبسط الاساليب
0 طاجن الدجاج
عرض البوم صور ساره ساسو1   رد مع اقتباس
 

مواقع النشر (المفضلة)

جديد منتدى قسم التغذية


الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
سويسرول بالتوت ، طريقة عمل سويسرول بالتوت ، وصفة سويسرول بالتوت الشيف جميلة قسم التغذية 1 09-20-2012 02:12 PM
سويسرول ، طريقة عمل بالخوخ سويسرول بالخوخ، وصفة سويسرول بالخوخ الشيف جميلة قسم التغذية 1 09-20-2012 02:11 PM
حلى بالمربى والمكسرات ، طريقة عمل حلى بالمربى والمكسرات ، وصفة حلى بالمربى والمكسر الشيف جميلة قسم التغذية 0 09-01-2012 08:41 PM
سويسرول بالبندق ، طريقة عمل سويسرول بالبندق ، وصفة عمل سويسرول بالبندق الشيف جميلة قسم التغذية 0 08-20-2012 03:40 AM
السويسرول بالمربى ، طريقة عمل السويسرول بالمربى ، وصفة السويسرول بالمربى الشيف جميلة قسم التغذية 0 08-03-2012 10:52 PM


الساعة الآن 04:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 (Unregistered)

Privacy Policy - copyright

لا يتحمّل موقع منتديات حوامل النسائية أيّة مسؤوليّة عن المواد الّتي يتم عرضها أو نشرها في موقعنا، ويتحمل المستخدمون بالتالي كامل المسؤولية عن كتاباتهم وإدراجاتهم التي تخالف القوانين أو تنتهك حقوق الملكيّة أو حقوق الآخرين أو أي طرف آخر .