أهلا وسهلا بك إلى منتديات حوامل النسائية.
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا
العودة   منتديات حوامل النسائية > المنتديات العامة > قسم التغذية

قسم التغذية جميع الاطباق الرئيسيه أطباق عربية , صينية , هندية , واطباق غربية وجميع أنواع الشوربة .


 
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع

قديم 04-14-2015, 09:56 AM   المشاركة رقم: 1
المعلومات
الكاتب:
nour karim
اللقب:
VIP
الرتبة:
الصورة الرمزية
 
الصورة الرمزية nour karim

البيانات
التسجيل: May 2014
العضوية: 91773
المشاركات: 11,535 [+]
بمعدل : 2.83 يوميا
اخر زياره : [+]
معدل التقييم: 157
نقاط التقييم: 637
nour karim is a name known to allnour karim is a name known to allnour karim is a name known to allnour karim is a name known to allnour karim is a name known to allnour karim is a name known to all
 

الإتصالات
الحالة:
nour karim غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

المنتدى : قسم التغذية
افتراضي دجاج محشي بالجبنة



















******



,



[IMG]file:///C:\Users\NAICE\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\ clip_image001.gif[/IMG]المكونات

  • زيت
  • 4 قطعة صدور فراخ مخلية وبدون جلد
  • 125 جرام جبنة كريمة
  • 125 جرام جبنة شيدر
  • نص كوب لبن
  • 1 كوب عيش توست محمص مطحون
  • 125 جرام جبنة بارميزان
  • 2 فص ثوم مطحون
  • 2 ملعقة كبيرة زبدة سايحة
  • 1 ليمون معصورة
  • ربع ملعقة كبيرة ملح
  • ربع ملعقة كبيرة باربيكا
طريقة عمل صدور فراخ محشية جبنة
1. اول خطوة انك تسخنى الفرن على درجة 175.
2. بعد كدة تجيبى صينية فرن، وتدهنيها بالزيت كويس، وتحفظيها.
3. تجيبى صدور الفراخ وتفتحيها من النص زى ما بتفتحى ساندوتشات كده.
4. بعد كده تحشى كل صدر بقطعة جبنة شيدر، ومعلقة جبنة كريمى، وتقفلى الصدر تانى كويس، وتحفظيهم.
5. بعد كده تفضى اللبن فى ابريق واسع او طبق غويط، وفى طبق تانى تخلطى الجبنة البارميزان مع العيش المحمص المطحون.
6. وتبتدى تاخدى صدور الفراخ وتغطسيها فى اللبن، وبعد كده تغطسيها من الجانبين فى خليط الجبنة والعيش المطحون، وترصيهم فى صينية الفرن المدهونة زيت.
7. بعد كده تجيبى الزبدة وتحطيها فى كاسارولة صغيرة على نار متوسطة،وتضيفى عليها عصير الليمون والثوم المفروم، وتقلبيهم، وترشيهم على الفراخ، وفى الاخر ترشى الملح والبابريكا.
8. فى الاخر تدخلى الصينية فى الفرن وتسبيها لمدة نص ساعة، لغاية ما الفراخ تستوى كويس.
9. وبالهنا والشفا...
,

,
















من مواضيع nour karim
توقيع : nour karim




عرض البوم صور nour karim   رد مع اقتباس
 

مواقع النشر (المفضلة)

جديد منتدى قسم التغذية


الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
دجاج محشي بالشعرية إحساس إمرأة قسم التغذية 11 03-19-2014 05:57 AM
دجاج محشي بالأرز أسيرة زوجي قسم التغذية 11 01-25-2014 04:37 PM
دجاج محشي ساره ساسو1 قسم التغذية 3 09-02-2013 09:54 AM
صدر دجاج محشي دايت ، طريقة عمل صدر دجاج محشي للرجيم ، اكلات للرجيم بسملة123 قسم التغذية 0 08-07-2012 02:10 AM


الساعة الآن 08:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 (Unregistered)

Privacy Policy - copyright

لا يتحمّل موقع منتديات حوامل النسائية أيّة مسؤوليّة عن المواد الّتي يتم عرضها أو نشرها في موقعنا، ويتحمل المستخدمون بالتالي كامل المسؤولية عن كتاباتهم وإدراجاتهم التي تخالف القوانين أو تنتهك حقوق الملكيّة أو حقوق الآخرين أو أي طرف آخر .